Happy Birthday Carly!

Meidän yhdellä californialaisella kaverilla, Carlylla oli 20-vuotissynttärit, ja mehän juhlistettiin tytön synttäreitä koko viikko erinäisin tapahtumin! Eihän sitä ihminen täytä kuin kerran elämässään 20! Ei riitä pelkkä birthday vaan kyllä sitä on birthweekillä painettava menemään 😀 Käytiin muutaman kerran ravintolassa syömässä, kaakaolla ihan huipussa paikallisessa kahvilaketjussa Max Brennerissä, ja baareilemassa pariinkin otteeseen! Torstaina mentiin tosiaan yhteen suosituimpaan yökerhoon Ivy’s:iiin, jossa ollaan käytykin jo muutaman kerran. Se on kyllä aika siisti, vaikka joskin ehkä vähän liian iso monine eri kerroksineen. Uima-allasaluekin löytyy, jonne täytyy mennä erikseen hissillä. No, innostuttiin siinä etkoillessa sitten kuvailemaan mun kameralla vähän enemmänkin ja pian meillä olikin jo kunnon studio photoshoot menossa meidän kämpän keittiön turkoosia seinää vasten 😀 Nyt näistä kuvista tietysti lähti kaikki hohto, kun paljastin totuuden karuista kuvausolosuhteista, mutta ei se mittään!  Hauskaa oli ja monista kuvista tuli lopulta tosi onnistuneita!

New Image34

Minä synttärisankari kainalossa 🙂

New image 89

new-image24

P1010187

P1010079

Lexie Australiasta, Carly Californiasta ja Saskia… öö noo missä Saskia ei olis asunut? Mimmi on kyllä hands down monikulttuurisin ihminen mitä ollaan koskaan tavattu, ja asunut kymmenissä maissa elämänsä aikana! Mutta sanoo olevansa hollantilais-espanjalainen 😀

P1010043

Saskia ja meidän Uuden-Seelannin vahvistus Runi! Runi on koulut jo käynyt ja tekee nyt töitä Sydneyssä ja harrastaa Stand Uppia! Käytiin katsomassa toissa päivänä Runin järjestämä Stand Up Show, jossa hän myös itse esiintyi. Osa koomikoista oli vähän kokeneempia kuin toiset, mutta kokonaisuudessaan ihan hauska tapahtuma 🙂 Välissä sattui myös ihan uskomaton välikohtaus missä yks humalassa ollut nainen nakattiin pihalle häiritsemästä esityksiä 😀 Osa vitseistä myös meni multa ja Emmiltä vähän ohi joidenkin koomikkojen aussiaksenttimongeruksen takia, heh.

P1010099

The birthday girl!

New Image22

Jaz on mun pieni ja pippurinen kämppis ja kotoisin Skotlannista, mutta asuu ja opiskelee tällä hetkellä Dublinissa. Tän tytön kanssa ei kyllä käy aika pitkäksi kotona, sillä Jaz häseltää koko ajan jotakin 😀

New Image

P1010075

P1010045

P1010116

P1010074

P1010073

Seuraavassa postauksessa ois kiva kertoa vähän yleisiä juttuja meidän havainnoista, koulusta ja kulttuurista täällä yleensä! Mutta katsotaan mitä saadaan kehitettyä =)

Tsau!

Iina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s